Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Annem  (Okunma Sayısı 269 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siyahlale
Üye
**

« : Ekim 01, 2009, 02:47:42 pm »

Selamun aleyküm kardeşlerim,bugün annem ameliyat oldu,dualarınızı bekliyorum inşaallah. Cry
Sarmaşık çiçeğin soluyor anne,anneciğim Cry Cry

Beyaz Melek
Üye
**

« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2009, 10:18:47 pm »

as..çok özüldüm ablam..inşAllah iyi geçer ameliyatı..dualarım sizinle ablam..SadSad
Beyaz Melek'in Imzasi

YÜREK YANMADIKÇA GÖZ YAŞARMAZ

MEVLANA

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2009, 11:12:13 pm »

Allah razı olsun kardeşim,sağol.istediğin bölüme yerleşebildinmi?Ne yaptın ne zamandır görüşmüyoruz.

LaleGüL
Administrator
*

« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2009, 12:52:33 am »

A.Selam Ablacım Rabbimiz Acil Şifalar versin inşAllah...

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #4 : Ekim 02, 2009, 01:45:35 pm »

Allah razı olsun Lalegül kardeşim,sağolasın.

Kelebek
Administrator
*

Bismillahirahmanirahim

« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2009, 04:02:37 pm »

Ve aleyküm selam. Rabbim acil sifalar versin. Saglik da Rabbimden, hastalik da. Hastaligi günahlarina kefaret olur insaAllah. Âmin.
Kelebek'in Imzasi

A gönül! Mecnun misali, Leyla'nın zülfüne hemen gönül bağlama.
Çünkü seni aşk çöllerinde gezdirip duran Leyla değil, Mevlâ'dır hep...

http://minikkelebek.wordpress.com

Nur Ece
Administrator
*

« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2009, 11:26:47 pm »

Aleyküm selam kardeşim Allah acil şifalar nasip etsin inşAllah tez vakitte sağlığına kavuşur teyzemiz...
Ne ameliyatı oldu kardeşim merakımı mazur görürsün inşAllah
Nur Ece'in Imzasi

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2010, 04:37:47 pm »

Öncelikle dualarınız için Allah razı olsun.Nur ece kardeşim,annemin rahatsızlığı incebağırsağında kitle vardı kanser teşhisi konmuştu ve ameliyat olması gerekiyordu.Bunun için sizlerden dua istemiştim,ama sevgili anneciğim sizlere ömür 20 ekim günü yaradanına kavuştu,ameliyata girmeden önce ben ölümden korkmuyorum demişti doktora,ölüm dostun dosta kavuşmasıdır,maneviyatı öyle yüksek bir insan idi ki;hiçbir zaman şikayet etmedi,ağrıları çok fazla olmasına rağmen...
Bizleri bir müddet cisimlerinde ,bir zaman kucaklarında ve ölünceye kadar kalplerinde taşıyan vefakar annelerimize sevgi ve saygı hususunda ortak olacak bir varlık yaratılmış mıdır?Bana sevgiyi, saygıyı,vefayı,dostluğu,arkadaşlığı(her zaman şöyle söylerdi:bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyim,arkadaşlarını iyi seç derdi)en önemlisi de sabrı öğretti,şimdilerde öyle çok işime yarıyorki...
Canım anneciğim seni çok seviyorum, Allahım anneme ve diğer vefat eden mü'min din kardeşlerime merhamet et,onlarıda bizleride bağışla(amin)
Not:bu yazıyı yazmak öyle zor olduki... Cry Cry Sensizlik öyle zor ki...

LaleGüL
Administrator
*

« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2010, 12:54:44 am »

Cry Allah Rahmet Eylesin,Sabır versin Ablacım Mekanı Cennet olur inşAllah Annemizin...

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #9 : Ocak 06, 2010, 02:27:36 pm »

Allah razı olsun,Hüseyin kardeşim.Duanızı eksik etmeyin inşaAllah.

Nur Ece
Administrator
*

« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2010, 11:32:52 pm »

Allah rahmet eylesin inşAllah mekanı cennet olsun, kabri nurlarla dolsun inşAllah
kardeşim senin ve aileninde başı sağolsun Rabbim sabır versin inşAllah
Nur Ece'in Imzasi

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2010, 11:08:12 am »

Allah razı olsun.Amin,Amin,Amin,Rabbim dualarımızı dilimizden eksik etmesin.Amin Cry

Mihrab
Yeni Üye
*

Mihr u Mah

« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2010, 10:33:25 pm »

Basiniz sagolsun..cok üzüldüm Sad

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2010, 03:11:08 pm »

Allah razı olsun kardeşim,sağolun.

FATEH
Yeni Üye
*

12 yaşındayım hayatımın başındayım elhamdulillah

« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2010, 11:06:28 pm »

Anne
Bugün oturup seni düşündüm, hayaline dalıp seni andım gözlerim yaşlı. Her ne kadar yazsam da
Kelimelerin anlamsızlığında gidip geliyorum. Ellerim bir boşlukta geziniyor anne…Merhametten uzak, sevgiden uzak kocaman bir boşluk… Yokluğun bana acı veriyor anne…
Sen ki üzerimde en çok hakkı olan olduğun halde bir kez olsun yüzüme vurmadın. Hep iyiliği, güzelliği öğrettin. Her türlü, yaramazlığıma, afacanlığıma, yerinde duramamışlığıma bile gülümseyerek gururla, tarifi olmayan bakışlarınla okşadın haylazlığımı…
Kıymetinin büyüdükten sonra farkına varabildim anne. Ama ne kadar büyüdüm doğrusu bilemiyorum. Seni bir çocuk gibi aradığımda… Hani her yanlış yaptığımda senden imkânsızlıkları ısrarla talep ederken saatlerce canını sıktım da ve sonu
İmkansız gibi görünen ağlayışlarıma başladım da ‘’sen hiç büyümez misin?’’ diyerek bana sitem edişin… Sendeki sabrı düşünüyorum da neden cennet annelerin ayakları altındadır şimdi anlıyorum. Şimdi anlıyorum anneleri hakkını ödemenin kolay olmadığını… Beni duyuyor musun anne? Seni çok özlüyorum… Senin yokluğunda herkes beni incitiyor anne. Beni kimseler anlamıyor, kimseler güldürmüyor, önüne gelen ağlatıyor anne…
En çok sevdiklerim ağlatıyor, en çok sevdiklerim vuruyor anne. Anne bir bilsen seni ne kadar çok özledim ellerini, bakışlarını. O huzur veren, o güven veren bakışların nerde anne? Yalnızım anne, seni çok arıyorum.
Şimdi beni görmeliydin anne; kocaman olmuşum, uzun boylu çakı gibi… Maçlara gidiyorum, hakemin yanlışlarına itiraz ediyor, rakip takıma atılan gollere seviniyorum.
Ekonominin kötüye gidişini anlatıyorum ve önüne geçebilmek için çareler üretiyorum.
Etrafımda yaşıtlarım toplanmış hararetle beni dinliyorlar. Artık siyasi tartışmalara girip ülkeyi kurtarıyorum. Sokak başlarında gece vakti mahallenin çocuklarına siyasi konularda küçük konferanslar veriyorum. Büyüdüm anne kimselerden korkmuyorum. Boyumdan büyük işler yapıyorum. Ben büyüdüm anne, artık büyük düşünüyorum. Bilmem bu halimi görseydin sevinir miydin? Ben büyüdüm anne, artık ben de herkes gibi aşık olmayı becerebiliyorum.
Her gün okuduğum kitapların sayısı artıyor, en romantik kitapların sayfalarında dolaşıyorum ve inanır mısın duygularımı en güzel, en seçilmiş kelimelerle dile getiriyorum.
Koca koca laflar ediyorum anne ve bir esmer bakışın keskinliğinde vuruluyorum anne . Kanıyor her yanım, kendimi bu kadar sahipsiz hissetmemiştim anne… İlk defa hıçkırıklara boğuldum, ilk defa böylesine ağladım anne. Hayatımda ilk defa boyun eğdim, merhamet diledim anne… Bu halimi görseydin, yüreğin dayanmazdı. Ahh anne, yokluğun ne kötü. Şimdi barikatların arkasına sığınarak birkaç saniyeliğine bakıyorum hayata ve üzerime uzanan bir namlunun gölgesinde ellerim arkamdan bağlanıyor.
Anne sığındığım barikatlar beni ele veriyor. Ben büyüdüm anne. Koynumda taşıdığım sevda, parça parça oluyor avuçlarımda …
Tek başına kalıyorum anne… Sadece gözlerim seni arıyor , son kez olsun görebilmek adına dualarımı sıralıyorum. Doğacak güneş her canlıya ışık vermeye hazırlanırken, bana yağlı urgan sunuyor. Ve darağacına ihanetin kalıntılarını taşıyorum anne… Sen olsaydın anne, beni vermezdin onlara, canını siper ederdin biliyorum.
Şimdi son dileğimi soracaklar anne. Onlardan hiçbir şey dilemiyorum, göz ucuyla seni arıyorum kalabalığın içinde… Seni görebilsem , son dileğim sana olacak anne…
Ayağının altındaki cennete beni kabul eder misin anne?
...

Kelebek
Administrator
*

Bismillahirahmanirahim

« Yanıtla #15 : Ocak 21, 2010, 09:46:03 pm »

Rahmân gani gani rahmet eylesin, mekâni cennet olsun...
Kelebek'in Imzasi

A gönül! Mecnun misali, Leyla'nın zülfüne hemen gönül bağlama.
Çünkü seni aşk çöllerinde gezdirip duran Leyla değil, Mevlâ'dır hep...

http://minikkelebek.wordpress.com

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #16 : Ocak 22, 2010, 06:01:38 pm »

Allah razı olsun kardeşlerim duanızı eksik etmeyin inş,gerçi her namazımızda kendimize,annemize, babamıza ve bütün mu'minlere dua ediyoruz.

siyahlale
Üye
**

« Yanıtla #17 : Ocak 22, 2010, 06:02:52 pm »

Rabbim kabul eder inşaAllah.

Admin
Administrator

Gönüllü İtfaiyeciler Birliği KOCAELİ

« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2010, 02:11:51 am »

Allah rahmet etsin be kardeşim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır